"Höstpremiär" för dam

Division 1 södra götaland
IS Halmia - Karlskrona FF
Onsdag 1 Augusti kl.19.00 (Halmstad Arena, konstgräs)Efter ett längre sommaruppehåll har nu våra tjejer kört ca 10 pass tillsammans, många har ju kört egna pass under uppehållet som mellan dessa så spelarna kommer nog väl förberedda.  
I våras besegrade våra damer Karlskrona med 4-1 på bortaplan, ny match med nya förutsättningar idag dock. Karlskrona parkerar idag två platser över negativt streck och har fem poäng mindre än oss men vi har också en match mindre spelad. I ”höst” har vi hela 7 hemmamatcher och fyra på bortaplan.
Har varit relativt lugnt på värvningsfronten för dam under sommarfönstret (som dock inte är stängt ännu). Ett par elitlag har anmält intresse för några utav våra duktiga spelare, inga värvningar nu utan tidigast eventuellt för 2019 – lite träningar hos dessa lär ske när det inte stör vår verksamhet (kul för våra spelare och vår verksamhet). Vi har också anmält intresse för några duktiga spelare i vårt närområde som varit hos en del efter uppehållet, även här för bättre bekantskap inför 2019. Dock är en ny spelare på väg in till oss från Kosovo´s högsta liga, Gresa Berisha (född -98) som är en duktig mittfältare och nog spelklar under nästa vecka. Kan eventuellt komma in någon spelare till.
 

Hjärtligt välkomna till Halmstad Arena hälsar vi motstånd, domare och publik – VI skall försöka att som vanligt bjuda på fin underhållning!!  


PS. Onsdag 8 augusti tar vi emot Elitettanlaget IF Böljan i DM-semifinal på Halmstad Arena.


// Administrationen