Storvinst för herr

Det blev tennissiffror för ISH herr i dagens träningsmatch mot division 3 laget Laholms FK på bortaplan, 1-6 (0-3) favör ISH som sagt. BK Astrio var inbokat sedan tidigare men ett sent återbud därifrån gav oss LFK istället, tack för det LFK och Peter Åberg.

Det var ett bra genrep för ISH inför "höstpremiären" mot Sävedalen borta lördag 4 augusti 13.30.

Försvarsspel som anfallsspel satt där, bollinnehavet var stort för ISH matchen igenom och dom nya spelarna smälte in riktigt bra i vårt spel i den extremt höga värmen på den fina planen (dock något "halt" i början pga vissa omständgheter).

Dom nya spelarna Babier och Berisha såg som sagt så bra ut som vi visste och hoppades, likaså uppflyttade Melker (född -98, 60 min idag) och akademispelaren Albin (född -01, 20 min idag) tillika Mv-Noel (född -02, 2a halvlek idag). Vi jobbar över tid, har så gjort länge och det är fantastiskt tillfredställande och se när det ger frukt på plan i A-truppens träning som match.


// Administrationen