Information kring herr

Ardian Berisha Ardian Berisha

SOMMARFÖRVÄRV


Ardian Berisha - född -98 och en riktig centertank tillika målskytt som fått sin fotbollsfostran hos Laholms FK och Halmstad Bollklubb. Inför 2013 lämnade han sin moderklubb LFK för att gå till HBK där han 2016-2017 tillhörde A-truppen. Efter en fraktur så fick han starta om lite och efter provspel med topplag i högsta ligan i Kosovo och Leeds United U23 så hamnade Ardian i LFK igen inför årets seriestart i div 3. Där har han gjort 9 mål och några assist. Ardian har signat för säsongen ut. 
Michael Babier - född -94 och snabb försvarsspelare som redan kom till oss i slutet på Juni. Mike tränade även med oss ifjol och var nära övergång då men ej lösbart vid det tillfället. Fotbollsfostrad i Ängelholms FF och var tidigt klassad som stor talang. Helsingborgs IF plockade in honom i sin akademi (div 2 på den tiden) men det blev inte så mycket A-lags spel i HIF. Därefter var Mike i Höganäs när dom spelade i div 2 ifjol och där tillhörde han lagets mest tongivande. Mike har signat för säsongen ut.

Melker Petrelius och Noel Törnqvist - lyfts upp i division 2. Dessa har tränat och tillhört A-truppen hela 2018 men spelat mestadels med Akademin i div 5, kan bli några matcher till där för båda i höst beroende på viktig utvecklande speltid i A och div 2. Noel är ju en ung (02a) lovande målvakt och Melker (98a) är rätt så allround och har jobbat hårt länge vilket ständigt syns i hans utveckling, två fantastiska människor och personligheter dessutom med mycket goda karaktärer. 

Tom Stenberg - född -97 och kom ju till vår akademi sommaren 2015 för att sedan kliva upp i A-truppen 2016. Inför 2017 valde Tom BK Astrio första halvåret för att i augusti åka till USA och studera i 3 år tillsammans med fotboll upptill. Tom har tränat med oss sedan Juni månad och är med oss mot Sävedalen, och ev en match till, innan återresa ill USA. Tom är en snabb och ettrig forward som jobbar hårt för laget och näsa för mål.

Filip Milosavljevic - född -97 och en adept som coach Goran haft tidigare i HBK. Filip var i vår akademi ett halvår efter han lämnade HBK, därefter har han huserat i Getinge IF i division 4. Filip är en teknisk mittfältare med bra spelförståelse som är riktigt sugen på denna möjlighet. Kommer till oss efter matchen mot Sävedalen.


FÖRLUSTER

Oskar Gustafsson - denna lovande fotbollsspelare (98a) tillika fantastiska människa lämnar oss nu för studier och fotboll i USA (likt Tom), VI tackar stort för hans tid hos oss och önskar han stort lycka till "over there". Likt Tom så tränar och spelar dessa med ISH när dom är hemma i Sverige från slutet på maj till början på augusti.

Hassan Maatouk - denna unga tekniker (99a) och trevliga personlighet kom till oss sommaren 2017 men har haft stor hemlängtan till Helsingborg och moderklubb Högaborg sedan ett tag tillbaka, Hassan lämnar oss nu för att spela i Högaborg året ut. Så får vi se inför 2019.    

Joe Sise - se annan nyhet på hemsidan.

Ronny Sabo - Ronny och ISH kommer tyvärr inte överens om kontraktets innehåll, nuvarande kontrakt gick ut sista juni. Vi tackar Ronny stort för hans fina och bidragande tid hos IS Halmia och önskar honom lycka till famöver på som utanför plan. PS . Herr möter Laholms FK i träningsmatch på Glänninge IP i Laholm i morgon lördag 28/8 med matchstart kl.11.00.// Administrationen