Herr återupptar sin träning

Ikväll börjar herr sin gemensamma träning igen efter två veckors sommarvila med egna träningsscheman. 

Efter inledande tre förluster i serien har laget gått som tåget på plan, facit sista fem matcherna före uppehållet var 5 vinster och 15-1 i målskillnad (10-0 i dom fyra sista) och sista åtta matcherna före vilan 21 poäng av 24 möjliga och då 22-4 i målskillnad - imponerande. Detta bäddade för att laget är med i toppstriden på allvar inför del 2 och vi har allt i egna händer.

Isak P har gjort 8 mål så här långt, Vuk 5 och Baggner 4.

Starten på del två med två bortamatcher mot Sävedalen (4/8) och IFK Malmö (11/8) kan nog vara avgörande för fortsättningen därefter, träningen fram tills dess är därmed extra viktig.

Det har rört på sig lite truppen och det kommer nog hända mer framöver, men då spelare in. Ut idag är Joe Sise (se tidigare nyhet), Hassan Maatouk (utlånad till moderföreningen Högaborg), Oskar Gustafsson (studier i USA fr o m i början på augusti). In är sedan tidigare Michael Babier (försvarsspelare från Höganäs) klar. Ett par spelare från akademin kommer att träna en del med A också framöver. Både Emil Håkansson och Noel Törnqvist är i träning fr o m idag igen efter sina frakturer, mycket trevligt och positivt. Inga provspelare hos oss idag, mer information framöver.


// Administrationen