Dam återupptar sin träning

Måndag 16 juli kl.17.00 börjar damlaget sin träning på Halmstad Arena igen efter lite sommarvila.

Efter den trevliga våravslutningen med två vinster mot Södra Sandby och Färjestaden har laget haft tre veckors ledighet med egna träningsscheman, nu väntar 10-11 gemensamma pass innan "höstpremiären" hemma mot Karlskrona 1 augusti. Del två i år har laget hela 7 hemmamatcher och endast 4 på bortaplan. Vid eventuell vinst mot Karlskrona (ISH har en mindre spelad än övriga) så parkerar ISH på en tredje plats i serien, då tio poäng efter serieledande Borgeby (som fick sin första förlust mot serietvåan Hammenhög innan vilan) med 10 matcher kvar att spela.

I truppen har inget hänt under vilan utan truppen blir lik i höst som i våras, såvida inget händer inom kort. Dock har lag på högre nivå anmält intresse för några utav våra spelare, inget ovanligt för oss med tanke på att vi utvecklat duktiga spelare tidigare också som gått vidare till högre nivå - ex Ebba Hed i Vittsjö och Amanda Johnsson Haahr i Göteborg där båda fått mycket speltid och även varit i startelvan flertalet matcher.


// Administrationen