ISH och Sise skiljs åt

"Efter sju sorger och åtta bedrövelser" (ett uttryck) så får tyvärr IS Halmia och Joe Sise gå skilda vägar.

Väldigt få spelare/människor som fortfarande har samma drivkraft för sin sak som Joe efter så många motgångar i livet. Alla Halmianer kommer ihåg när Joe kom igång på plan ordentligt 2016, fanns ingen som stoppade honom då och föreningar på högre nivå började höra av sig. Vi alla inblandade är stolta och glada över att kunnat visa upp den Joe Sise igen efter många års motgång och otur - Joe gjorde det mesta och största jobbet men ISH gav honom full support och stöttning här. Joe var på gång i år igen i samband med träningslägret och seriepremiären, men det ville sig inte riktigt fullt ut.

Att vi bryter idag beror på kontraktets längd (utgick sista juni), bakgrund, status idag och ekonomi.

Vi tackar Joe Sise för hans goda insatser hos oss på som utanför plan för IS Halmia under 2016-2017 och halva 2018, vi skiljs åt som goda vänner i bästa samförstånd och önskar Joe med familj det bästa framöver. Vi hoppas att Joe får äntra plan igen inom kort, fullt frisk och utan problem.


// Administrationen