Storseger för herr

IS Halmia - Kvarnby IK 6-0 (3-0)
Mål: Isak 2, Hassan, Ronny, Vuk, Emmanuel


Efter en pigg inledning utav Kvarnby så är det mer eller mindre ISH reserande tid utav matchen, det var verkligen klasskillnad.

Efter att våra spelare slarvat en del i sista pasningen i bra lägen så kunde Vuk till slut rycka in 1-0 efter att Kvarnbys målvak räddat det första avslutet, fint förarbete utav Hassan på vänsterkanten. 2-0 och 3-0 jobbar högersidan in, dvs kantspringaren (betoning på det ordet) Isak som även blev utsedd till matchens lirare utav dagens matchvärd Oscar Hanson.
Efter paus fortsätter dominansen från hemmalaget, Ronny kommer in i målprotokollet igen och gör 4-0 efter en snygg chip över keepern från ca 20 meter. 5-0 gör Hassan efter ännu ett fint anfall och 6-0 blev redigerat utav Emmanuel (skytt)/Odera (assist).

Laget visar mycket fin form och idag även utan Ola (häl), Rasmus (avstängd) och Marcus (sjuk). Sista matchen före lite vila på lördag 30 juni mot Prespa Birlik nere i Malmö.

Publik: 240

Poängligan
3: Zemri Callaku
2: Isak Pettersson
1: Oskar Gustafsson


// Administrationen