Hemmamatch igen för herr

IS Halmia - Kvarnby IK
Tisdag 26 juni kl.19.30 (Örjans Vall)


I omgång 13 kommer Malmö-laget Kvarnby till Örjans Vall.

På dom nio senaste matcherna har vårt lag sju vinster, två förluster och 21-6 i målskillnad – senast en mycket stabil 2-0 seger hemma mot Vinberg i derbyt. Ola Lindh var ej med senast pga skada, ev är han tillgänglig till denna match. Rasmus Bengtsson är avstängd. Bara lugna träningar emellan matcherna nu pga tätt matchande sedan ett tag tillbaka, harmonin i gruppen är riktigt bra tillika lagets form.
Till denna match kan vi också presentera och hälsa ett nyförvärv hjärtligt välkommen till vårt kära ISH - försvarsspelaren och 24-åriga Michael Babier som har Höganäs BK som senaste förening, Michael har tränat med oss ett tag nu och tränade även med oss en del ifjol höstas. Mike är spelklar till morgondagens match.

Vi åkte ju på en mindre smickrande 2-0 förlust borta mot Kvarnby i omgång 2, revansch idag!! Kvarnby har två vinster i serien så här långt och förutom mot ISH så vinst mot Hittarp, Kvarnby parkerar just nu på negativ kvalplats i serien efter förlust borta mot Ullared senast med 3-1. Underskattning – nej, nej och åter nej!!

Vi har kvar innan lite vila; Kvarnby i morgon tisdag 26/6 och Prespa Birlik 30/6 (borta).
 

Vi hälsar domare, motstånd och publik hjärtligt välkomna till fina Örjans Vall och vi skall försöka, som alltid, att bjuda på god underhållning!!


// Administrationen