Vinst i derbyt

IS Halmia - Vinbergs IF 2-0 (1-0)
Mål: Michael B, Vuk L


En mycket stabil insats av våra pojkar i 90 minuter och en klart rättvis seger.

Vinberg började matchen bäst och har en period mellan min 70-80, i övrigt mycket ISH. 1-0 är ett av flera fina anfall där Halmias mittfält och Vuk kombinerar till Isak som spelar in till Baggner, Bagge siktar in sig och håller bollen lågt...rättvist 1-0. Kunde och borde varit något hemmamål till före paus.

I starten på andra halvlek fortsätter ISH att styra matchen, mycket stabilt bakåt och fina kombinationer framåt. Vuk får ett friläge efter bra spel och assist Marcus men målvaktsräddning, ca 15 minuter senare dags igen efter assist Isak och nu sätter Vuk den och 2-0 i 84e minuten. Sedan är det stabilt och lugnt sista sex minuterna plus tillägg.

Fem poäng till plats ett och två i tabellen, bra form har vi, två matcher kvar före lite vila (Kvarnby hemma 26/6 och Prespa Birlik borta 30/6)....spännande - trevlig midsommar alla Halmianer!!

Publik: 260

POÄNGLIGAN
3: Viktor Jarälv
2: Zemri Callaku
1: Michael Baggner


// Administrationen