Vinst för dam

Södra Sandby IF - IS Halmia 2-4 (1-1)
Mål: Matilda 2, Fanny, Nellie.


Andra raka segern i seriespelet kom igår kväll efter en liten svacka och nu går dam till lite vila med placering tre i serien, måste anses som klart godkänt med tanke på hur man gick in 2018 och vad som hänt på vägen fram - strongt jobbat alla inblandade.

Denna matchen styr ISH lite hur dom vill, när man trycker gasen i botten och alla är fullt fokuserade är det klasskillnad. Ibland blir det dock lite för nonchalant hos vissa i den röd-vita dressen. Ytterback Alicia fick tyvärr tidigt kliva av plan pga en stukad fot. Mittback Fanny gör ledningsmålet men hemmalaget tilläts kvittera innan paus pga en sämre ISH period. ISH trycker gasen i botten i början på andra och gör två snabba mål genom Matilda och Nellie, 1-2 och 1-3. Södra Sandby fick onödigt en reducering men vår skytt Matilda Olsson (7 mål nu) gör inom kort 2-4 vilket blir slutresultat.

Huvudtränare Mohamed;
- Vi gör en godkänd insats, stuntals riktigt bra men också för mycket slarv ibland. Skönt att vinna dessa två senaste matcherna efter två förluster, nu tittar vi bara uppåt i tabellen men tar en match i taget. Vi har en spännade trupp att jobba med som har stor utvecklingspotential.

POÄNGLIGAN
3: Evelina Persson
2: Emmy Zetterberg
1: Hanna Comnell


// Administrationen