Derby på Örjans Vall

HERR
IS Halmia - Vinbergs IF 
Torsdag 21 Juni kl.19.00 (Örjans Vall)


På dom åtta senaste seriematcherna har vårt lag sex vinster, två förluster och 19-6 i målskillnad – senast en mycket stabil 1-0 seger borta mot Olympic. Marcus Jönsson, Ola Lindh och Emmanuel Adoyi var ej med senast pga skador, vi får se om dessa är med i denna match. Bara lugna träningar emellan matcherna nu pga tätt matchande sedan ett tag tillbaka, harmonin i gruppen är fortsatt riktigt bra. Derby idag och det är alltid kul, dessutom har ju Vinberg några adepter som varit hos oss tidigare och vi har Isak Pettersson idag som varit hos Vinberg tidigare. Vinberg har också visat bra form på sistone men statistiken i år visar klart bättre bortafacit än hemmafacit så här långt. Ifjol besegrade Vinberg oss båda kamperna, tar Vi båda i år!? Tre viktiga matcher kvar för herr innan lite sommarvila; Vinberg 21/6 (hemma), Kvarnby 26/6 (hemma) och Prespa Birlik 30/6 (borta).
 
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till fina Örjans Vall för att stötta våra röd-vita gossar - LIVE är bäst!!


// Administrationen