Dagens matcher

DAM
Södra Sandby IF - IS Halmia
Onsdag 20 Juni kl.19.00 /(Södra Sandby IP)


Idag åker damlaget till Södra Sandby som är en tätort i Lunds kommun i Skåne län, belägen öster om Lund. Södra Sandby är nykomlingar i årets serie och har haft det tufft så här långt, placerar sig just nu sist i tabellen med fem poäng (en seger och två kryss). Dom förlorade senast en målrik match på bortaplan mot Eskilsminne med 5-4 efter varit i ledning 2-1, Isabella Nilsson får våra tjejer ha koll på för hon har gjort 6 av lagets 11 mål.

Vårt egna lag har vänt en liten negativ trend genom derbyvinsten mot HBK i DM samt den starka vändningen i slutet på matchen senast mot Färjestaden. Har bara varit lugna träningar efter senaste matchen men harmonin i gruppen är bra och skadeläget ok, bara Matilde som är tveksamt startande ikväll pga sin revbensskada. Detta är sista matchen för dam innan dom tar lite sommarvila - VI hoppas och tror på ett taggat ISH mot jumbon så bussen åker hem med tre goa poäng och glada miner.


AKADEMIN
IS Halmia - IF Böljan
Onsdag 20 Juni kl.19.00 (Halmstad Arena, plan 3)


Vårt unga akademilag har börjat plocka poäng nu i division 5 efter många bra prestationer utan poäng, näst senast vinst i derbyt borta mot Astrio med 2-1 efter underläge och senast 2-2 borta igen mot HÅFF efter underläge 1-0 och 2-1. Senast mosade våra unga pojkar HÅFF i fysiken sista 20 minuterna men fick inte in segerbollen. Idag väntar Falkenbergslaget IF Böljan som ligger strax över strecket, så en match laget helst bör vinna för att få riktig kontakt.


// Administrationen