Vinst för herr

BK Olympic - IS Halmia 0-1 (0-0)
Mål: Michael Baggner 


En viktig seger för fortsatt toppkäning, dessutom en mycket rättvis seger sagt av folk på plats. Efter en inledning med tre förluster på serien och 1-7 i målskillnad så har laget sedan på åtta matcher sex vinster, två förluster och 19-6 i målskillnad. Tre matcher kvar innan sommarvila.


Vi väljer att kopiera in BK Olympic´s text från deras hemsida för vi hade ingen "reporter" på plats;
Vår prestation idag är inte bra men den är inte heller dålig tycker jag. Dock så måste varje individ höja sig enskilt för att det skall bli bättre. Fotboll är en lagsport och ALLA måste prestera.
Första 10 min så är det ett ställningskrig där båda lagen känner på varandra. Inga direkt farligheter tycker jag, en förväntad matchbild. Men därefter skruvar Halmia upp tempot lite och spelar en fin fotboll. Vi står dock upp väldigt bra och vår försvarsprestation är bra. När vi väl vinner bollen så om inte Halmia knycker den så är vi inte tillräckligt noga med passningar löpningar och det känns lite halvhjärtat emellanåt. Vi avslutar dock första halvlek väldigt bra. På en hörna skarvar vi upp bollen i ribban! Snyggt och synd att den inte satt.

I andra halvleks början sitter vi kvar i omklädningsrummet och gör en felvärdering. 0-1 i baken och en tung uppförsbacke. Därefter skapar vi ett par bra läge men ineffektiviteten skrattar oss i ansiktet idag. 
Vi flyttar upp spelet och det blir mera på chans och vill gärna att någon annan skall ta ansvaret idag. Det blir ingen kvittering utan Halmia har fler chanser att sätta punkt för matchen men Yuta i målet gör ett par bra räddningar.

Halmia skapar fler och vassare chanser än oss idag. Vi känns lite tunna framåt. Men vi är som draken – reser oss i motvinden.POÄNGLIGAN
3: Rasmus Bengtsson
2: Michael Baggner
1: Viktor Jarälv


// Administrationen