Vinst för Dam

IS Halmia - Färjestaden GoIF 2-1 (0-0)
Mål: Lina, Emmy.


Ett dramatiskt avslut på matchen där nog alla på plats trodde att samtliga tre poäng var i Färjestadens buss, men ISH ville annat och gav aldrig upp. Första halvlek börjar Halmia bäst med bra passningsspel och goda kombinationer utan för den skull skapa speciellt mycket målchanser, Färjestaden har inriktning försvarsspel och kontring och där var dom vassa. I andra kommer ISH ut passiva och har många tekniska fel, hade det inte varit för målvakt Sara så hade Färjestaden haft ledningen innan deras 1-0 som var ett olyckligt självmål. Men så kommer då dom sista vassa 10-15 minuterna utav hemmalaget - staben ändrar uppställning, gör några byten/korrigeringar och coachar aktivt...laget svarar positivt och gnuggar på. 1-1 genom ett krigamål där Lina trycker in den härliga kvitteringen och på övertid knorrar Emmy in hörnan diekt i mål - härlig glädje på plan som på läktaren, en viktig seger på ett härligt vis för ISH men mindre kul för bortalaget!! 

Vi tackar Färjestaden och domare för god kamp och även ett stort tack till Trönninge IF för lånet av anläggning.

Nästa match är onsdag 20 juni, då väntar Södra Sandby på bortaplan.


Poängligan
3: Hanna Comnell
2: Sara Johnsson 
1: Moa Jönsson


// Administrationen