Förlust för dam

Växjö DFF Akademi - IS Halmia 4-1 (1-0)
Mål: Frida Ottosson


Växjö blev för svåra för vårt damlag och Växjö är fortfarande obesegrade på sin hemmaplan, siffrorna överensstämmer dock inte riktigt med matchbilden. 1-0 i paus blev 2-0 på en omställning innan vår Frida kunde trycka in reduceringen 2-1. En straffsituation till vår fördel blev ej straff och strax därefter åker vi på ännu en omställning och hemmaledning 3-1, sedan i slutsekunderna på matchen ett liknande mål och 4-1. Dam gör en bra match när det gäller inställning och kamp men laget hade idag lite svårt med bollbehandlingen och tempot i detta. En bra division 1 match men Växjö drog det längsta strået denna gång, inhopparna i ISH bidrog väl idag liksom dom som blev utbytta - snyggt.

Poängligan
3: Alva Hed
2: Evelina Persson
1: Alva Johansson


PS. Redan i morgon onsdag 13 Juni smäller det igen - ett historiskt möte på damsidan = HBK Dam - ISH Dam mötts på Örjans Valls C-plan kl.19.00 i DM-kvartsfinal!!


// Administrationen