Vinst för herr

IS Halmia - Assyriska BK 5-1 (1-1)
Mål: Isak P 4, Hassan M 1.


En underbar och viktig hemmaseger idag utav våra röd-vita pojkar, som fyra poäng nästan med tanke på fem mål framåt och därmed fyra plus i målskillnad!!

Halmia börjar matchen bäst och redan efter ett par minuter luktar det hemmamål efter först fin hörna från Zemri och i efterföljande andra våg skickar Zemri in bollen mellan backlinje och borta målvakten men ingen ISH-anfallare är på tårna här riktigt. Halmia fortsätter att äga händelserna men Assyriska är vassa framåt när dom får lite tid med bollen. Dock gör ISH rättvist 1-0 efter en fin djupledsboll, i form av ett snabbt och längre inkast, utav Oskar G till Isak P som springer ifrån och bryter in bakom Assyriskas vänsterback och sedan pangar in bollen i målvaktens bortre hörn. Sedan tar Assyriska över mer och mer ju längre första halvlek lider, 1-1 rättvist i slutet på första efter ett fint anfall av Assyriska där samtliga hemmaspelare är mycket passiva. Bra första halva av ISH men klart sämre andra halva utav första halvlek.

I andra halvlek kommer ISH ut med bra mycket bättre fart under sina fötter och anfall efter anfall rullar på i hög fart, samtidigt som Assyriska är lite skärrade här och tappar boll lite väl enkelt som ISH nappar på. 2-1 Isak P (ass Marcus J), 3-1 Isak P (ass Marcus J), 4-1 Isak P (ass Vuk L) och 5-1 inhoppande Hassan M efter assist utav Zemri C. Sedan var det lugna gatan och våra tre nyförvärv fick lite speltid och visade upp intressanta egenskaper.

Poängligan
3: Isak Pettersson
2: Marcus Jönsson
1: Ola Lindh

PUBLIK: 325


// Administrationen