Hemmamatch för herr igen

IS Halmia - Assyriska BK
Onsdag 6 Juni kl.13.00


På självaste nationaldagen tar våra herrar emot Göteborslaget Assyriska BK. Assyriska har en stor blandning av spelare i sin trupp - spelare som varit på hög nivå (läs professionella), yngre talangfulla och en del där emellan. Assyriska har hög kapacitet i sina bästa stunder men lite ojämna. Assyriska spelade i division 1 ifjol (liksom Rosengård) och åkte ur med liten marginal, tre poäng efter säker mark.    
 
Vi själva har dokumenterad fin form men har åkt på två mindre roliga uddamålsförluster dom två senaste matcherna, Eskilsminne 0-1 i cupen och Lindome 1-2 i serien senast – båda matcherna mål i baken på övertid, snart måste bollen studsa våran väg också för det är vårt lag definitivt mer än väl värda. Till denna match har vi två avstängda i form av Michael Baggner (3 gula) och Rasmus Bengtsson (rött kort senast), i övrigt är alla tillgängliga förutom Joe Sise. 

Vi kan presentera tre nyförvärv som vi fått till oss under en tid via vår samarbetspartner TikiTaka Academy, dessa är spelklara för oss fr o m idag och är med i morgondagaens trupp;
- Emmanuel Adoyi, offensiv spelare född -95.
- Odera Edeh, offensiv spelare född -96.
- Mustapha Idris, offensiv spelare född -98.

 

Välkomna till fina Örjans Vall och VI skall försöka att bjuda på underhållande fotboll och tre poäng!!


// Administrationen