Förlust för dam

Borgeby FK - IS Halmia 5-2 (4-2)
Mål: Alva H, Matilda O


Matchen blev så tuff som vi hade väntat oss men siffrorna speglar inte riktigt matchbilden väl även om Borgeby var det bättre laget totalt sett. Vårt lag spelar bra fotboll och målen trillar in hastigt och tätt under hela första halvek då sex bollar hamnade i nät, vi låg i likaläge efter halvtimmen men två måls underläge i paus. Matildes frånvaro var såklart ett stort avbräck för laget men hela laget gjorde ändå en bra match trots förlusten, laget åkte tyvärr dit idag pga lite för många individuella misstag där Borgeby var alldeles för bra för att inte nyttja.

Bara att jobba vidare envetet, nästa match är igen en bortamatch (många hemmamacher i höst) mot Växjö DFF måndag 11 Juni.

Poängligan
3: Frida Ottosson
2: Matilda Olsson
1: Lina Eriksson 


// Administrationen