Helgens matcher

Borgeby FK - IS Halmia
Lördag 2 Juni kl.14.00 (Borgeby IP)


Vårt damlag åker söderut för att möta den obesegrade serieettan Borgeby, också på förhand en av dom favorittippade lagen. Borgeby vann knappt mot Karlskrona senast efter ett sen vinstmål, damlaget får se upp med skytteligaledaren Louise Persson som gjort 9 av lagets 24 mål.
Vår damer har haft fortsatt bra träningsvecka i värmen, alla spelare är tillgängliga förutom Matilde. En del spelare som varit borta en del tidigare börjar också hitta bättre och bättre form. Vi är sju poäng efter Borgeby idag så det krävs minst kryss för att hänga på i kampen om förstaplatsen.


Lindome GoIF - IS Halmia
Lördag 2 Juni kl.13.00 (Lindevi IP, konstgräs)


Vårt herrlag åker norrut för att möta Lindome som altid en tuff nöt att knäcka på deras konstgräs, division 1 laget Tvååker förlorade där i veckan i Svenska Cupen med 3-1. Lindome ligger tvåa i serien och har inlett med 5 vinster, 2 kryss, 1 förlust och 18-5 i målskillnad.
Även våra herrar har haft en bra men lugn träningsvecka pga onsdagens cupmatch mot Eskilsminne. Vi har lite tveksamheter på några av våra spelare så staben och våra fysiokontakter har lite att göra och fundera på, men vårt lag (oavsett vilka som spelar) har stark tro på sig själva idag efter bevisad fin form och fysik sedan ett tag tillbaka. Vi är idag fem poäng efter Lindome så även här krävs det minst en poäng för att kuna hänga på topp och kvalplats.

En 25-supporterbuss kommer upp och stöttar våra pojkar till stordåd.


// Administrationen