Svenska Cupen - herr

IS Halmia - Eskilsminne IF
Onsdag 30 maj kl.19.00 (Örjans Vall)


Nu väntar Svenska Cupen våra herrar som kvalade in hit genom att man gick långt i DM 2017. Vid eventuell vinst mot Eskilsminne så kliver superetan-lagen in nästa runda. Division 1 laget från Helsingborg kvalade ju upp från vår serie till division 1 hösten 2017. I år har Eskilsminne börja riktigt bra och efter åtta seriematcher har man 4 vinster, 1 kryss, 3 förluster. I helgens omgång besegrade man en annan nykomling, då seriefyran Torns IF med 3-1.

ISH har humör, moral och form på topp...kunskapsmässigt vet vi att det finns väldigt mycket fotboll i årets trupp, trots den något jobbiga inledningen på serien. Extra kul då att våra pojkar (och gubbar i staben) fått visa dom sista 6 matcherna genom 5 vinster att det stämmer.


Hjärtligt Välkomna till soliga och fina Örjans Vall!!


// Administrationen