Kvällens matcher

DAM
IS Halmia - Eskilsminne DFF
Fredag 25 maj kl.19.00 (Halmstad Arena)


Idag kommer Helsinborgslaget Eskilsminne på besök, vår tredje hemmamatch i år och andra på plan 1 (premiären på konstgräs). Eskilsminne tillhörde en av favoriterna till toppstrid och inledde serien med två segrar men har sedan fyra förluster, senast förlust mot obesegrade serieledarna Borgeby med 2-0.
Våra damer fick lite problem med sin trupp inför förra matchen borta mot Nättraby med flera spelare borta av olika anledningar, idag tror vi att alla är tillbaka. En bra träningsvecka ligger bakom inför kvällens fight. Fint väder blir det och våra ambitiösa tjejer går för sin fjärde seger i seriespelet.


HERR
Hittarps IK - IS Halmia
Fredag 25 maj kl.19.00 (Laröds IP)


Ikväll möter våra herrar tredjeplacerade Hittarp på bortaplan, fina och mysiga Laröds IP. Hittarp var på förhand utmålad som en av förhandsfavoriterna, idag ligger Hittarp fem poäng före ISH. Herrarna har haft en bra träningsvecka i värmen och humöret plus moralen är god efter 4 vinster på dom fem senaste matcherna (inkl DM mot Stafsinge). Hassan (avstängd) och Joe (skadad) är ej tillgängliga ikväll men övriga i truppen är friska och i form. 


// Administrationen