Vinst för herr

IS Halmia - Högaborgs BK 3-1 (3-1)
Mål: Isak P 2, Marcus J


Efter en något tveksam start från ISH och bortaledning i 5 minuten...så trycker ISH gasen i bottten framåt och Högaborg får stora problem att hänga med. Inom loppet av 10 minuter har ISH både kvitterat och tagit ledningen, målskytt båda gångerna uppflyttade (från högerback till höger topp) Isak Pettersson. 1-1 är ett fint förarbete och inspel utav Marcus Jönsson, vid 2-1 assisterar Erik Ferman tjusigt efter ännu ett fint anfall i hög fart. Den frejdiga ISH-offensiven fortsätter och folk på läktaren njuter, 3-1 strax före paus utav Marcus är efter ännu ett i raden fina anfall och Marcus slår i trean på sin andra möjlighet. Högaborg är dock vassa framåt och defensiven måste vara på sin vakt, det var den inte vid ledningsbollen som blev ett friläge och mål bakom Malte.

I andra halvlek kommer ISH inte upp i samma tjusiga offensiv pga att laget är lite mer försiktiga och väljer att fokusera mer på defensiven och bevaka, några riktigt fina omställningslägen kommer men vi får inte in fyran. Högaborg får heller inte in sitt andra mål trots stort bollinnehav, den kollektiva defensiven hos ISH under andra halvlek är idag mycket bra...även om det osade lite farligt vid ett par tillfällen. Bästa chanser blev ett par distansskott som Malte tar hand om.

Fem poäng upp till kvalplats (Rosengård besegrade Lindome idag med 2-1) och lika många poäng ner till nedflyttning, kommande bortamatch mot Hittarp (fredag 25 maj) blir nog lite avgörande för var vi kommer att befinna oss i tabellen tiden därefter. 

Poängligan
3: Isak Pettersson
2: Zemri Callaku
1: Marcus Jönsson


Publik: 196

Halmiaringens korvotteri (Korvpojkarna): 8, 13, 18, 82

Halva potten: 3822


// Administrationen