Kryss för dam

Nättraby GoIF - IS Halmia 1-1 (1-0)
Mål: Nellie Andersson


Damlaget hade tänkt åka till Nättraby i förhoppning om att studsa tillbaka på vinnarspåret, men dygnet innan avresa föll flera ifrån pga olika anledningar. Matilde (skada)-Moa (sjuk)-Alicia (fot)-Marika (familjeskäl)...det gjorde ju att lagets förutsättningar försämrades lite.
Men alla som var på plats var taggade och allt kändes bra fram till matchstart, relativt snart märker man dock att alla ändringar har påverkat laget lite och det är svårt att sätta något konstruktivt spel offensivt. Tjejerna jobbar dock på bra men kvaliten är skiftande, defensiven är ok men laget får inte ut så mycket framåt trots stort bollinnehav. ISH fick också uppförsbacke när Nättraby får göra 1-0 före paus. Dock repar ISH mod och comebackande och inhoppande Nellie Andersson hade inte varit på plan länge innan hon tryckte in den förlösande kvitteringsbollen. Sedan jagar ISH ledningsbollen men matchen slutar lika. 

Nästa match är på hemmaplan fredag 25 maj kl.19.00 mot Eskilsminne på Halmstad Arena.


Poängligan
3: Alva Johansson
2: Emmy Zetterberg
1: Katja Folkblom// Administrationen