Helgens matcher

DAM (Lördag 19 maj kl.15.00 mot Nättraby GoIF på Nättrabys IP)
Möter det lag som idag ligger sist i serien på bortaplan, Nättraby - detta ligge ca 20 mil från Halmstad strax utanför Karlskrona. Nättraby verkar dock på gång efter seger senast mot Eskilsminne med 3-1. Våra tjejer är oerhört revanschsugna efter förra veckans storförlust och mindre lyckade instast. Staben och spelara har pratat igenom det hela konstruktivt och gjort en bra träningsvecka i värmen, mycket positivt att Emmy Z-Nellie A-Alva J är i full träning igen och är med i morgondagens trupp. Även Fannie W är på gång igen vilket också är glädjande både för henne och laget.
Dags att studsa tillbaka i vinnarspåret!! 


HERR (Lördag 19 maj kl.16.00 mot Högaborg BK på Örjans Vall)
Senaste matchen på bortaplan mot duktiga Rosengård gjorde våra pojkar 30 minuter riktigt bra (dom 30 första), 30 min som var ok men också 30 min som inte var ok – vilket ledde till 0-1 förlust.
Nu gästar Helsingborgslaget Högaborg oss, ett spelande anfallsglatt lag som gjort många mål men också släppt i många (12-13 i målskillnad) – detta borgar för en sevärd mach idag. En ”gammal” Halmia-adept är idag verksam i Högaborg, Brandon Camacho.
Vårt lag har återigen haft en bra träningsvecka och även där hunnit med att avancera till DM-kvartsfinal efter att besegrat serieledande division 3 laget Stafsinge IF rättvist med 1-0, dyrköpt seger med tanke på Emil Håkanssons fotfraktur (tillika målskytt i den matchen). Emil har genomgått en lyckad operation och slapp t o m gips, vilket är mycket positivt för en snarare återkomst.
Dock är vår Vuk tillbaka efter lättare skada och rehabilitering, vilket känns bra såklart. Joe behöver lite mer tid med sin ryggskada, han skall få en spruta inom kort för sina problem där och det hoppas vi skall ge omedelbar effekt – så säger i alla fall expertisen.  
Laget går hårt för sin tredje seger!!


// Administrationen