Helgens matcher

DAM
ISH - Hammenhögs IF
Lördag 12 maj kl.14.00 (Halmstad Arena plan 1)
Vårt unga lovande lag har inlett serien fantastisk bra sett ur flera perspektiv, efter premiären hemma (0-0 mot Dösjöbro) har det varit tre långa bortamatcher (pga Pingis-VM på Halmstad Arena) och tre vinster med målskillnaden 11-5 – detta kunde absolut varit fyra raka för vi var det klart bättre laget även i premiären. Även målskyttet, som det var lite tveksamheter kring inför serien, har kommit igång ordentligt med Matilda på 4 baljor som Matilde på 3 och fler på gång som ex Lina. Nu väntar äntligen den riktiga hemmapremiären på stora fina plan 1 vid Halmstad Arena.
Våra motståndare idag har också inlett serien bra, 2 vinster-1 kryss-1 förlust. Bl a 0-1 förlust mot obesegrade topplaget Borgeby, kryss mot Skurup och senast seger mot topptippade Eskilsminne. Hammenhög har dessutom en f.d allsvensk känd spelare i sin ledarstab, Anders Palmér (med flera år i bl a Malmö FF).

HERR
FC Rosengård 1917 - ISH
Lördag 12 maj kl.14.00 (Rosengårds IP)
Nu väntar 4:e placerade Malmö-laget Rosengård våra herrar på bortaplan, ett Rosengård som inlett med 2 vinster-2 kryss-1 förlust (5-3 vinst senast mot Högaborg).
Herrarna har återigen haft en bra träningsvecka och alla spelare är tillgängliga för spel förutom ryggskadade Joe Sise. Tredje raka månntro!?

AKADEMIN
Träslövsläge IF - ISH
Fredag 11 maj kl.19.00 (Ankarvallen)
Idag väntar laget före akademin i tabellen i seriespelets femte omgång. Våra pojkar har spelat bra i stort sett alla matcher och fört dom till stora delar, laget visar klart bättre kunskap och form än vad tabellen visar - kommer årets första vinst idag månntro!?


// Administrationen