Vinst för herr

IS Halmia - Ullareds IK 4-0 (0-0)
Mål: Emil H 3, Vuk L 1.


Ett mycket rättvis seger idag mot ett något sargat Ullared, så segern skall inte övervärderas men självfallet bra och viktigt för oss.

Bollinnehavet är stort matchen igenom för ISH, mycket stort och något också Ullared tillåter oss i sitt låga försvarsspel. ISH styr och ställer gigantiskt under första halvlek och åskådare väntar bara på 1-0, men första halvlek slutar lite besviket mållöst. Några halvchanser har hemmalaget som borde varit fler, men vid slarv i sista passningen några tillfällen uteblir klar målchans. En hel del hörnor som är ofarliga och bästa chanserna hade Emil med avslut från 20 meter och en bra frispark rakt framifrån från ca 25 meter, båda gångerna står Ullareds keeper i vägen.

Andra halvlek startar likt första ser ut men vi kommer inte till några avslut, för ens Isaks stolpträff i 65e minuten. Lite oroligt här ett tag men efter Emils 1-0 (Isak ass) går proppen ur i positiv bemärkelse. Nu måste Ullared släppa ”buss-tänket” vilket ger fler öppningar för ISH. 2-0 Emil igen (Marcus ass), 3-0 Emil igen (Zemri ass) och 4-0 Vuk (Marcus ass). Kul och välförtjänt för Emil och piggt inhopp utav Vuk.


Poängligan;
3: Emil H (fick även matchvärd KVIK`s pris)
2: Zemri C
1: Marcus J


// Administrationen