Helgens matcher

Herr
IS Halmia - Ullareds IK
Lördag 5/5 kl.16.00 (Örjans Vall)


Äntligen så kom då vår efterlängtade och mer än välförtjänta seger senast borta mot Varbergs GIF, trots underläge 0-1 så vänder vi och vinner med 2-1 efter mål utav Rasmus Bengtsson och Michael Baggner.
Nu väntar lite derbykaraktär när Ullareds IK besöker oss, Ullared har inlett serien med; förlust mot Varberg 1-2, förlust mot Hittarp 1-2, kryss mot Rosengård 1-1 och senast 2-2 mot Högaborg.
Våra pojkar har haft ännu en bra träningsvecka och sammanhållningen i laget är på topp, det har varit och är en viktig ingrediens i vår något tunga inledning. Alla spelare är mycket seriösa och fokuserade under sina träningspass, sådant ger återbäring förr eller senare. Ola Lindh är tillbaka efter sin avstängning men Joe Sise behöver nog en vecka till innan ryggen är helt ok för spel. Vuk har i veckan (i tisdags) varit hos HIF och spelat med deras U21 lag mot BK Häcken.

Dam 
Skurup AIF - IS Halmia
Lördag 5/5 kl.14.00 (Skurups IP)


Skånelaget Skurup (mitt emellan Malmö och Ystad) har samma antal vinster, kryss och noll förluster som vårt lag men ett mindre inläppt mål - vilket gör att Skurup parkerar på andra plats idag mot våran tredje plats (obesegrade Borgeby, 3 vinster, i topp). Blir nog vår tuffaste uppgift hittills men också en härlig utmaning, två Matilda är i skyttetopp idag på 4 strutar var - vår Matilda Olsson som Skurups Matilda Ovenberger. Även dam har haft en bra träningsvecka och sammanhållningen/moralen är verkligen på topp, desutom är flertalet spelare på väg tillbaka ordentligt från sjukdom och skador.

Akademin 
IS Halmia - Väröbacka GIF
Måndag 9/5 kl.19.00 (Halmstad Arena, plan 3)


Rutinerade Väröbacka har inlett serien med två vinster och en förlust. Vårt unga och hungriga lag utvecklas vecka för vecka som vi hoppats och trott hela tiden, kom till Halmstad Arena och beskåda plus stötta Halmias framtid på pojk och herrsidan.


// Administrationen