Helgens matcher

Herr - omgång 4
Varbergs GIF - IS Halmia
Lördag 28/4 kl.15.00 (Påskbergsvallen)

Bortamatch för våra pojkar mot GIF i Varberg, ett lag som har lika många inläppta som oss men gjort fyra mål fler framåt som givit dom totalt tre poäng fler än oss. Labinot Syla (tidigare Tvååker) har stått för tre av dom fem målen. Vårt herrlag har haft en bra träningsvecka och moralen är mycket hög i gruppen, alla längtar efter att visa upp sitt rätta jag - både som individer som lag. Ola Lindh är ju avstängd efter sina två gula mot IFK Malmö och Joe Sise är i träning igen men inte klar för match.

Dam - omgång 3
IFÖ Bromölla - IS Halmia
Lördag 28/4 kl.14.00 (Strandängens IP)

Vårt damlag har tre bortamatcher i rad pga Pingis-VM i Halmstad och på Halmstad Arena. Denna gång väntar fysiska Bromölla, det blir nog den tuffaste matchen för våra tjejer så här långt - men samtidigt mycket inspirerande. Även vårt damlag har haft en mycket bra träningsvecka och åker den långa resan med förhoppning om fortsatt bra spel och poäng med sig hem. En viss ljusning börjar vi se i den frånvaro som tidigare funnits i truppen, ex Emmy-Alva J-Fanny-Nellie.

Akademin - omgång 3
IF Centern - IS Halmia Akademi
Fredag 27/4 kl.19.00 (Kärlekens IP)

Årets första derby och denna gång mot ett av dom topptippade lagen, IF Centern där "vår" Ervin Ribic är spelande huvudtränare (andra året). Centern har dock inlett med två förluster trots dominans mot Alet i senaste matchen (förlust 1-2). Ett Centern som består utav många f.d ISH-spelare förutom Ervin - Niclas Taube (skadad nu?), Felix Persson, Andelko Babic, Oliwer Gedda och Emil Sjöholm Kytöharju. Våra unga lovande pojkar har också haft en bra träningsvecka och vi väntar oss en sevärd och välspelad match.


// Administrationen