Gräsroten - enkel inkomst 

Hej kära Halmianer och medlemmar,

Vi är med och delar på 50 miljoner genom just Dig!!

Vår förening IS Halmia är ansluten till Svenska Spels satsning Gräsroten. Det unika med denna satsning är att alla som spelar hos Svenska Spel är med och bestämmer till vilka föreningar pengarna ska gå. Välj oss som din favoritförening nästa gång du spelar hos Svenska Spel. Då är vi med och delar på pengarna. Du gör det i din spelbutik, på svenskaspel.se eller genom att ringa Svenska Spels Kundservice på 0770-11 11 11.

Tack för ditt viktiga stöd kära medlem, lite hos individ blir väldigt mycket i mängd och för ISH - VI behöver Ditt/Ert stöd om möjligt.

2017 gav Gräsroten IS Halmia nästan 60.000SEK, med små insatser kan denna summa både dubblas som tredubblas.

Direkt till registrering för IS Halmia och länken under resultat 2016 som visar att lite från var och en blir väldigt mycket i slutändan;
https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/10775-is-halmia
http://www.svenskelitfotboll.se/miljonregn-over-elitfotbollen-nar-svenska-spel-delar-ut-pengarna-for-grasroten/


Information från Svenska Spel och om Gräsroten;
Du som valt förening/-ar i Gräsroten får automatiskt en avisering via e-post när årets fördelning är färdig. Vi vill få fler ungdomar att få bättre möjligheter att delta och utvecklas inom sin idrott. Samtidigt vill vi skapa bättre förutsättningar för en konkurrenskraftig elit. Därför låter vi våra kunder varje år fördela 50 miljoner kronor till sina favoritföreningar runt om i landet.
Pengarna går till ungdomsidrotten och ska bidra till återväxt, bredd och spets i framtiden.

https://www.svenskaspel.se/grasroten


// Administrationen (vid frågor om ovan - kontakta kansliet 035-127580 eller info@halmia.se)