Vinst för dam

Karlskrona FF - IS Halmia 1-4 (0-1)
Mål: Matilda O 2, Lina E 2

Laddade tjejer tog sig an den långa bortaresan på rätt vis, bra laddning av alla på alla sätt och vis. Fokus även vid framkomst och laddade spelare under värmning. Matchen startar och ISH är det bollförande laget och Karlskrona har inriktning försvarsspel och kontring, dock en jämn inledning på matchen för Karlskrona är lite bättre i det fysiska spelet.

ISH har dock kontroll på matchen och ju längre matchen lider ju mer ISH. Matildas ledningsboll (instick Moa) efter ett fint anfall känns rättvist och lite förlösande. Matildas 2-0 i början på andra förstärker den känslan. Karlskrona reducerar lite väl snabbt, men lika snabbt därefter gör Lina rättvist 1-3. Lina gör sitt också sitt andra mål och rättvist 1-4 i slutet på matchen - Halmias tålamod och större bollinnehav gav utdelning och segern var mycket rättvis.


Poängligan;
3: Matilda Olsson
2: Lina Eriksson
1: Matilde Abrahamsson


// Administrationen