Kryss för dam

IS Halmia - Dösjöbro IF 0-0

Ett rutinerat Dösjöbro, tillika nykomlingar, var damernas premiärmotstånd inför en hel del åskådare runt konstgräsplanen på Halmstad Arena.

Efter lite ställningskrig i matchens inledning börjar ISH ta tag i taktpinnen, något som växer mer och mer under första halvlek. Bollinnehavet är stort och spelet offensivt är bra, defensivt är det också bra och Halmia plockar Dösjöbro tidigt uppe i plan. Dösjöbro har inte en målchans under första halvlek. Trots Hamias stora bollinnehav och fina spel så skapas inte så många klara målchanser under första halvlek.

I andra halvlekens inledningen får Dösjöbro lite mer att säg till om tack vare lite högre och aggressivare försvarsspel, en del frisparkar och hörnor får dom också med sig under denna period. Matchens bästa målchans går till Dösjöbro under denna tidsperiod, i ett friläge med Sara så avvärjer Sara detta mycket skickligt. Det är inte samma organiserade spel undre andra akten från ISH som under första, men efter inledningen på andra så är ISH det bättre laget igen. Dock skapas det för lite klara målchanser och dom bästa chanser för hemmalaget får Matilda O som skottlobbar snyggt men bollen går precis utanför stolpen, Nellie A nickar strax utanför i ett bra läge och Alicia H nickar bollen över efter en hörna. Yttteligare ett par lägen i andra halvlek där bollen går som ett flipperspel inne i bortalagets straffområde, men bollen vill inte in i Dösjöbros nät.    

Efer matchen jublar bortalaget som att dom vunnit matchen, våra tjejer deppade lite....premiären är avklarad och det ser intressant ut inför fortsättningen i år.

Borta från hemmalaget var Fanny (rehab), Alva J (sjuk), Emmy (sjuk) och Cornelia (knäskadad).


Laget/truppen;
Sara
Alva-Alicia-Hanna-Frida
Moa-Matilde-Evelina
Matilda-Nellie-Lina
Avb: Emma, Marika, Katja, Linnea

Dagens poängliga;
3: Matilde
2: Frida
1: Hanna  


Dagens vinst på halva potten lotteriet var lottnummer 3012.


// Administrationen