Uppsnack del 3 - dam

IS Halmia - Dösjöbro IF
Söndag 15/4 kl.14.00 (Halmstad Arena, konstgräs)


Då är det snart äntligen dax för den allltid lika efterlängtade seriepremiären, dock inte på vår normala hemmaplan plan 1 vid Halmstad Arena (naturgräs) utan konstgräset vid Arenan - dock skönt med bra konstgräs och jämnt underlag. 

Dösjöbro är dock en bra nykomling sett till fjolårets serieseger - 19 segrar och 1 kryss på 20 matcher och 114-9 i målskillnad. Dom har dessutom förstärkt med en f.d allsvensk spelare i form av Malin Gunnarsson.

Vi själva har hela 8 nyförvärv och ett par comebacker i antågande, ser spännande ut för dagen men laget behöver nog lite mer tid för att nå sitt max. Dom fyra lokala förvärven från Centern (Alicia-Nellie-Hanna-Moa) har sett bra och bättre ut efterhand, alla är högaktuella för en startplats på söndag. Övriga nyförvärv fajtas också om en startplats i premiären. Fanny-Matilde-Matilda plus målvakterna blir nog lite extra viktiga i serieindelningen innan laget är ”mer färdigt”, därefter finns det några ännu yngre spelare som nog kan blomma ut ordentligt i år. 

Seriefavoriter - svårtippat i år men Borgeby, Eskilsminne och Färjestaden får nog ta på sig favoritskapen med ISH som lite outsider.


Hjärtligt Välkomna till Halmstad Arena söndag 15 april kl.14.00 för att stötta våra duktiga och ambitiösa tjejer - NU KÖR VI!!


// Administrationen