Uppsnack del 2 - dam

Mohamed med assisterande Jessica Jingblad Mohamed med assisterande Jessica Jingblad
INTERVJU med huvudtränare Mohamed Omar inför söndagens hemmapremiären;

Äntligen dags, hur känns det inför premiären?
Jo det känns bra och vi känner oss redo.
 
Hur länge har du varit i föreningen nu, och i olika befattningar dessutom?
Jag har varit i klubben sedan hösten 2011. Första året som huvudtränare ihop med Ferenc och år två blev jag huvudtränare för lag 2 samtidigt som jag var assisterande för lag 1. 2015 och 2016 var jag assisterande samtidigt som jag var sportchef för damlaget. 2017 var jag bara sportchef fram till vår huvudtränare slutade då jag blev jag både sportchef och huvudtränare. 2018 blir fokus bara som huvudtränare och det känns skönt att kunna jobba med spelarna på plan.
 
Hur tycker du försäsongen har varit?
Försäsongen har varit bra. Vi har blandat och gett resultat mässigt men spelmässigt har vi gått framåt varje match.
 
Är du nöjd med truppen?
Truppen känns bra och vi har höga kvalité  både på träning och match men samtidigt så hade det varit skönt att ha 22 spelare så man kan spela 11 vs 11 på vissa träningar.

Dösjöbro i premiären, vad tror du om dem?
Det ska bli skönt att komma igång med tävlingsmatcher och mot Dösjöbro blir vi testade rejält eftersom det är många duktiga spelare där och de har fint arbetssätt i sitt spel.

Vad tror du om säsongen? 
Får vi till som vi vill och hoppas så är vi med i toppen oktober när det serien avslutas.


// Administrationen