Seriepremiär för akademin

Ikväll möter vårt unga Akademilag Löftadalens IF på Halmstad Arena (konstgräs) i division 5 seriepremiären - avspark kl.19.00.

Från A-truppen är dom fem uppflyttade (Johan Sjögren, Alexander Wallgren, Melker Petrelius, Anton Holmer, Edmond Tasimder) registerade i Akademin tillsammans med målvakten Noel Törnqvist. Dessa spelar alltså match i division 5 men tränar fullt ut med A-truppen, spelare kan flyttas mellan lagen under säsong. Idag kan dock inte Noel vara med pga provspel hos Sampdoria, Melker har fotskada och Alexander är klar för match nästa vecka efter rehabilitering. Hampus Gegö från U17 är ej heller med ikväll pga landslagssamling på Bosön i Stockholm, där även vår målvaktstränare Timy Karlsson är med.

Hjärtligt Välkomna till Halmstad Arena ikväll för att beskåda eventuella framtida A-lags spelare.


// Aministrationen