DM-vinst för herr

Skrea IF - IS Halmia 1-4 (1-0)

Det blev avancemang ikväll till omgång 3 i DM, men Skrea stretade emot länge. Hemmalaget tog ledningen inte långt efter avspark, omställning och deras ytter bryter in från sin vänsterkant och får på en bra träff in i Maltes långa hörn. Sedan jobbar och krigar Skrea ordentligt hårt matchen igenom i sitt låga försvarsspel. Halmia driver upp tempot men kommer inte igenom Skreas lagdelar centralt så mycket utan det blir runt på kanterna, men bollarna som kommer in i box hotar inte tillräckligt.

Lite mer kontrollerat spel av Halmia i början på andra och mindre stress. Till slut kommer kvitteringen på hörna av Emil H och nick genom Marcus J. Kort därefter forcerar Emil H fram på sin vänsterkant och placerar behärskat in 2-1 till ISH, nu är Skrea trötta men jobbar fortsatt på riktigt bra. 3-1 gör Marcus J efter soloprestation inne i Skreas straffområde och sista bollen assisterar Joe S, efter gjort sin gubbe på kanten, Ronny S som skarvar in dagens sista mål.

Laget/truppen;
Malte
Oskar-Adrian-Rasmus
Hassan-Ola-Marcus (ut 70)-Zemri-Emil (ut 60)
Vuk-Michael
Avb: Joe (in 70 min), Ronny (in 60 min), Viktor.


// Administrationen