Förlust för dam

Asarums AIF - IS Halmia 9-0 (3-0)

Dag två (igår lördag) mötte vårt damlag elitettanlaget Asarum, ett mycket bra lag skulle det visa sig som tagit stora kliv framåt i sin utveckling från ifjol då vi spelade i samma serie. Trots 1-0 i andra minuten spelar laget jämnt med Asarum i första halvlek, laget går bort sig lite i uppspelsfasen ett par gånger och det straffar duktiga Asarum direkt. Enligt tränare Mohamed borde laget gjort något mål i första halvlek. 60 minuter i matchen är ändå godkänt men inte sista 30 minuterna då alltför många underpresterar.

3-dagars (hemgång idag) lägret i Bromölla har i övrigt varit mycket bra för laget på alla de vis, boende-mat-planer-sammanhållningen-träningar-tävlingar/lekar/inkilning. Ett läger som borde ge laget lite extra poäng i seriespelet.

Seriepremiär söndag 15 april hemma på Halmstad Arena mot Dösjöbro IF kl.14.00 - mer info om laget och premiären på hemsidan under kommande vecka.


// Administrationen