Uppsnack del 4 (sista) - herr

Anders Wallin Anders Wallin
Intervju med huvudtränare Anders Wallin

Äntligen dags, hur känns det inför premiären?
Ja äntligen är rätt ord. Det känns bara bra, vi har sett fram emot detta sen vi startade försäsongen i mitten på januari.
 
Hur tycker du försäsongen har varit?
Vi har haft en bra försäsong där vi utvecklat en hel del sett till vårt arbetssätt, vi har även jobbat och utvecklat mycket med spelarnas fysiska kapacitet, där vi haft mycket stor hjälp av vår kompetente fystränare Magnus Hellström. 
Jag tycker också vi har gjort många bra prestationer i matcher mot tufft motstånd, träningsmatcher är alltid träningsmatcher dock.


Är du nöjd med truppen?
Mycket nöjd, inför året har vi i lugn och ro kunnat jobba med truppbygget och jag tycker vi har hittat rätt. Sammanhållningen i gruppen är fantastisk och träningslägret bidrog ytterligare till detta. Det är kul att vi återigen lyft upp egna talanger i A-truppen från akademin, det är verkligen ett kvitto på att vi jobbar långsiktigt och målmedvetet utifrån vår strategi, ungdomsledarna gör ett fantastiskt jobb.
Jag vill också nämna att jag i staben har hjälp av fantastiska och kompententa kollegor, vi kompletterar varandra bra.
 
Sävedalen i premiären, vad tror du om dem?
Sävedalen är ett tufft motstånd, de har varit med och fajtats i toppen två år i rad så det blir säkert en rolig och underhållande match mellan två lag som ”vill” spela fotboll


Vad tror du om säsongen?
Jag tror att vi kommer göra en bra säsong och målsättningen är att vara med och fajtas i toppen. Vi fokuserar dock på en match i taget,  gör vi bra prestationer i matcherna sett över hela året så har jag en stark tro på att vi kommer vara ett topplag.


Stort lycka till i morgon!
Stort tack, ska bli riktigt kul.


Följande trupp är uttagen;
Malte P, Noel T, Ronny S, Joe S, Adrian H, Ola L, Hassan M, Marcus J, Vuk L, Anton H, Michael B, Zemri C, Oskar G, Viktor J, Isak P, Emil H, Rasmus B, Erik F = 18 spelare.


PS. För Er som inte är plats i morgon vid Halmstad Arena så kan matchen köpas här via hemsidan, vi filmar matchen live - se startsidan.


//Administrationen