Uppsnack del 3 - herr

Joe Sise Joe Sise

Joe Sise gör comeback i seriepremiären i morgon!!

Äntligen dax Joe efter ännu en rehabilitering, otroligt imponerande utav Dig och stort lycka till - hur känns det idag?
Stort tack, det känns otroligt bra detta och faktiskt nästan overkligt om jag skall vara helt ärlig. Har en bit kvar till 100 men tillräckligt bra för att vara tillgänglig för laget i matcher nu.

Kan Du berätta lite om "denna resa"?
Det har varit en lång och smärtsam rehabilitering, både fysiskt som mentalt. Särklass den jobbigaste rehabiliteringen jag har varit med om. Jag har alltid trott på mig själv, men är det någon gång jag tvivlat så har det varit under denna rehabilitering. Men nu är jag äntligen tillbaka även för match efter ordagrant mycket blod, svett och tårar. Nu vill jag bara se framåt och spela fotboll vilket jag alltid älskat att göra. 

Vad har Du för tankar om årets trupp?
I år har vi ett bra och spännande lag med många duktiga och unga spännande fotbollsspelare, jag verkligen hoppas och tror att dessa kan utvecklas vidare och visa hela Sverige hur bra dom är. Talang, potential och drivkraft finns verkligen men det är skillnad på träning och riktig tävling över tid.


PS. För Er som inte är plats i morgon vid Halmstad Arena så kan matchen köpas här via hemsidan, vi filmar matchen live - se startsidan.


// Administrationen