Kryss för dam

IS Halmia-Göteborgs DFF 1-1 (0-0)
Mål: Matilda Olsson

Göteborgs DFF vann sin division 2 serie ifjol totalt överlägset, 20 matcher blev 19 vinster och en förlust med målskillnaden 115-17 och 11 poäng före tvåan i serien. Detta lag beräknas att vara ett topplag i år i sin division 1 serie.

En bra match idag som höll bra division 1 klass. Vårat ledningsmål idag är en riktig delikatess i form av speluppbyggnad som avslutas med just avslut i mål av Matilda Olsson. Kvitteringen är lite av en "bjudning" från vår sida.

Huvudtränare Mohamed sammanfattar lite kort;
Ett helt ok match utav oss totalt sett. Vi spelar stundtals riktigt bra för att kort därefter sjunka allt för lågt i prestation. Vi spelar vårt ordinarie 4-2-3-1 i första halvlek men testar 4-4-2 igen under andra halvlek, bra att ha olika sätt att agera utefter matchbild. Dagens höjdare var vårt ledningsmål från längst bak fram till avslut, en riktig delikatess.

Nästa helg åker dam på ett helgläger i Blekinge och möter där våra seriesegrare från ifjol i genrep, dvs Asarum som då i år spelar i Elitettan.


// Administrationen