Genrep herr

Genrep = generalrepetion, stämmer ju bra överens med att denna match är den sista före seriepremiären och tävlingsmatcher.

Ett bra motstånd väntar oss nere i Lund måndag 2/4 på konstgräs vid Klostergårdens IP, matchstart kl.13.00. Ett Lund som är nykomlingar i division 1 detta år, dock har Lund högre målsättningar än att bara "klara sig kvar".

Kommentar från huvudtränare Wallin;
Joe är inte hundra för match ännu. Vi har den gångna veckan haft ett mycket givande läger i norra Tyskland där vi avverkat många praktikpass, teori och mycket annat lagstärkande. Detta har ytterligare ökat sammanhållningen i laget tillika förstärkt vårt spel. I morgon siktar vi på en maxprestation för att sedan fokusera på seriepremiären mot Sävedalen.

Laget/truppen;
Malte
Isak-Adrian-Viktor-Rasmus
Erik-Ola-Marcus
Ronny-Vuk-Emil
Avb: Oskar, Zemri, Michael, Hassan.


// Administrationen