Träningsläger herr - dag 3

3 fina konstgräsplaner inomhus vid träningsanläggningen. 3 fina konstgräsplaner inomhus vid träningsanläggningen.

Natten mellan onsdag och torsdag föll snön ner i Elmshorn också, så mycket så att laget fick korrigera sitt schema pga ospelbara planer. Förmiddagen förlades i hotellet med gym-tennis-badminton i tävlingsform, något slitna pojkar så detta passade rätt bra.
Under eftermiddagen fick vi beträda träningsanläggningens inomhushall, 3 st mindre konstgräsplaner jämte varandra. Där blev det rörlighet och teknikvärmning innan lagindelning av 6 lag, vinnaren gick upp i division och förloraren ner - här tändes en del vinnarskallar oavsett ålder (ledare också med, men här haltade ett par ordentligt efter tävlingen). Efter det ytterligare tekniktävlingar som Goran basade över.

Utöver detta pågår andra tävlingar (schack, kortspel etc), bastu på hotellet och veckans inkilningar - en bra dag trots allt och alla är på riktigt gott humör. 

Inga matcher härnere pga matcher innan avgång hit och efter hemkost, Lunds BK på måndag 2/4.


// Administrationen