Träningsmatch dam

Tre matcher kvar väntar vårt damlag innan seriepremiären på hemmaplan söndag 15 april mot Dösjöbro IF. Två matcher under påskhelgen, i morgon under långfredagen tar Vi emot det fornstora laget Jitex BK (många år i högsta ligan, idag i div 1 mellersta) och under måndagen det allsvenska laget Göteborgs DFF - mycket spännande och utvecklande matcher för våra tjejer.  

Dam saknar i morgondagens match Emmy Zetterberg men Matilda Olsson gör comeback och skall göra 45 minuter, Fanny R och Lina E skall även förhoppningsvis kunna spela mer i morgon än dom 45 minuter dom gjorde senast mot Mariebo.

En lite lugnare träningsvecka denna för spelarna pga av dubbla matcher nu i helgen, så vi hoppas och tror på pigga ben och huvuden under helgens matcher.

Hjärtligt Välkomna till Halmstad Arena i morgon långfredag 30/3, avspark på plan 6 kl.14.00.


// Administrationen