Träningsläger herr - dag 2

En övning av flera i programmet styrka/snabbhet. En övning av flera i programmet styrka/snabbhet.

Sämre väder idag än igår, men bra mycket bättre än hemma.

Idag väntade bl a dubbla träningspass, individuella samtal, vidare inkilning, lite tips för att förstärka individens kassa (förhoppningsvis) och go samkväm.

Vissa startade upp i gymmet före frukost, några andra tog en "power walk" innan go frukost och en del sov så länge som möjligt.

Pass 1 på den fina arenan startades upp programenligt och våra spelare är pigga. Innehållet här är kort förklarat försvarsspel och dess detaljer, träningen avslutades bl a med utmaningsmoment + avslut sista 20 meterna före motståndaremålet. Pass 2 startades upp med rörlighet-styrka-snabbhet, fortsatt pigga och fokuserade pojkar. Därefter teknik med boll och sedan fokus mest anfallsspel på olika de vis.

Mellan pass 1 och 2 lite buss, lunch och kort vila.

Eftermiddagen/kvällen lades individuellt och ledningen hade mycket kontakt med Halmstad Kommuns ansvariga - ingen match på Örjans Vall varken lördag 31/3 som 7/4, herrarnas seriepremiär IS Halmia - Sävedalen IF spelas på Halmstad Arena (plan 6) lördag 7/4 med samma avsparkstid som tidigare uppgivits.  

PS. Vi har haft möjlighet att beträda anläggningens naturgräs fullt ut denna veckan (mycket fin med tanke på årstid och väderlek), men vi valde konstgräs med tanke på att det underlaget troligvis gäller både i premiären som omgång 2 som det ser ut idag.


// Administrationen