Träningsläger herr - dag 1

Herrtrupp 2018 Herrtrupp 2018

Uppstigning tidigt för alla 33 resenärer, 23 spelare - 5 ledare - 4 styrelse/fotbollsgrupp - 1 busschaufför (Veinge Buss), och avresa kl.05.30 från Örjans Vall. Genom Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden och vidare till norr om Hamburg landade vi vid Novrum Sportslife Hotel i Elmshorn ca 13.30.

Inledande "inkilning" på vägen ner....

Utlastning och incheckning för att sedan lasta in igen 14.40 för transport till träningsanläggningen 9-10 min från boendet i Tornesch, framme vid den två år nya och fina träningsanläggningen startade pass 1, kl.15.00, av 6 praktikpass dessa dagar på plats.  

Trots lång bussresa och tidig morgon var det mycket fokuserade och motiverade pojkar under hela träningen. Dagens pass startade upp med rörlighet och styrka, därefter fokus återerövring i olika delar och sedan spela på större yta i perioder. En bra första träning.

Tillbaka till hotellet, god middag 18.00 och sedan olika egna aktiviteter - något trötta men positiva resenärer som idag fick uppleva sol och 12 plusgrader på plats.

Lite bilder kommer senare...


// Administrationen