Våra trogna

När många profilerar sig själva före andra och sätter egoism i försätet så känns det otroligt bra att kunna lyfta fram det ideella tänket och deras förståelse för helheten i ens förenings överlevnad.
När man ropar efter ideell hjälp i föreningalivet idag så är det tyvärr fler som "gömmer sig" än kliver fram, utan denna ideella hjälp hade inte alla fina och viktiga föreningar existerat idag - hur hade samhället sett ut då.

Idag hade IS Halmia ett jobbuppdrag i Halmstad Arena med att "duka" inför Jill Johnssons konsert ikväll fredag 23/3. Dom vanligt trogna ställde upp plus några från herr och akademin, totalt ca 15-16 personer i olika pass under en heldag (idag).

Trots tunga lyft så var en av dom först annmälda trogna, och ideellt arbetande, Carl-Gustav Winberg (som kungen i förnamn) på listan. En man sedan långt tillbaka pensionerad och några jobbiga sjukdomsperioder, på plats idag kl.07.30 och slet glatt fram till sen eftermiddag - ett föredöme och imponerande (se bild),

STORT TACK Calle och alla Ni andra arbetare idag plus ideellt arbetande i övrigt för IS Halmias bästa och existens.


// Administrationen