Förlust för herr

Vuk L målskytt igen Vuk L målskytt igen
Ängelholm FF - IS Halmia 2-1 (0-1)
Mål: Vuk L


Efter att ÄFF (div 1) inlett matchen bäst så tar ISH över mer och mer under första halvlek. Ledningsbollen är en riktig delikatess genom bra samarbete och fint spel mellan våra mittfältare och målskytten Vuk, verkligen "bollen går från man till man". Fanns bud på fler ISH-mål under första halvlek.

Oskar G ut i paus och Ronny S in, övriga avbytare in i andra efterhand. Hassan först mot Emil (skada?) efter 55 min, sedan Ola mot Zemri och till slut Melker mot Marcus.

Andra halvlek startar ÄFF starkt  med aggressivt försvarsspel och flyttar bollen snabbt framåt i det lätta snöfallet, ISH blir längre och längre som lag och ÄFF gör rättvist 1-1. ÄFF fortsätter att vara det bättre laget mer eller mindre hela andra halvlek, stundals får ISH en lugn i spelet framåt och får även till några vassa omställningar där laget inte kommer till något riktigt bra avslut. ÄFF gör rättvist segermålet 2-1 fem minuter före slutsignal på Ängelholms nya fina anläggning vid Bravida Arena med flera konstgräsplaner samt hybridgräs på den blivande huvudplanen. 

Många fina halvlekar gjorda i år av våra pojkar mot bra motstånd och mycket har gått framåt sedan ifjol, men nu vill vi se en stabil 90-minutare offensivt som defensivt med skarp vinnarinstinkt - seriepremiären närmar sig med stormsteg.

Nästa match är kommande söndag på Halmstad Arena kl.14.00 mot FC Astrio (div 5) i DM.


// Administrationen