Helgens matcher

DAM
Vårt damlag möter seriekollegan Borgeby BK från Bjärred på hemmaplan lördag 10/3 med matchstart kl.14.00 på Halmstad Arena (ev Kärleken om HA är för dålig för match). Ett Borgeby som slutade på platsen precis bakom ISH 2017 men åtta poäng efter.
Fanny R, Matilda A och Lina E har rehabilitering för tillfället och är ej tillgängliga för spel, i övrigt är alla disponibla.

HERR
Har matchfri helg pga många matcher inom kort tid tidigare och nästa match är onsdag 14/3 på bortaplan mot division 1 laget Ängelholms FF.

UNGDOM
Akademin har DM (omgång 2) på hemmaplan söndag 11/3 med avspark kl.12.00 på Halmstad Arena mot Hyltebruk IF A.

U15 möter först Falkenbergs FF på bortaplan i morgon lördag 10/3 med avspark kl.10.15, för att sedan på söndag 11/3 åka till slutspelet (i P14-klassen) för OIS-Cupen i Oskarströms inomhushall där första matchen spelas kl.16.00.


// Administrationen