Kryss i DM 

Vinbergs IF - IS Halmia 2-2 (2-2)
Mål: Emil H, Mikael B.


Het derbymatch i DM och en spraklande tillställning att vänta, men det blev det inte riktigt. Med tanke på att vi förlorade båda matcherna i fjolårets seriespel så var det ju ett steg i rätt riktning, speciellt med tanke på att Vinberg rustat väl och säkert är ett topplag i år också. Men vårt lag kom idag inte upp i några större toppar, våra pojkar kan klart bättre - speciellt med tanke på hur det sett ut dom tidigare matcherna i år.
1-0 kom tidigt efter Vinberg vunnit boll högt i sin press, måttar inlägg bra och Vinbergs spelare springer emellan våra försvarare och nickar in ledningsbollen otagbart för målvakt Noel. 1-1 genom Emil H efter en fin löpning i djupled och bra slagen boll av Ola L, Emil rundar Vinbergs målvakt och kvitterat. 2-1 efter ännu ett inlägg och naivt försvarsspel av de våra i eget straffområde (igen), även det otagbart för Noel. 2-2 efter ett av dom bättre ISH-anfallen idag, Marcus lyfter fram till Vuk som gör sin gubbe och frispelar Mikael Baggner på bortre stolpen. 
Mållöst i andra halvlek och detta får nog betecknas som rättvist även om man nog får vara ärlig och säg att Vinberg var något närmare en eventuell seger, annars var det närmare 3-3 än något annat.

Extra kul att uppflyttade Johan Sjögren idag fick göra comeback sista 25 min efter sin korsbandsskada.

Sista gruppspelsmatchen söndag 18/3 mot FC Astrio, fram tills dess är vi gruppetta.
Nästa träningsmatch är på bortaplan mot division 1 laget Ängelholms FF onsdag 14/3.

Dagens trupp från start;
Noel
Oskar-Ardian-Viktor
Emil-Erik-Ola-Marcus-Ronny
Vuk-Mikael
Avb: Zemri, Hassan, Johan och Malte.

Byten: Noel-Malte (i paus pga huvudskada) och Ola-Zemri, Mikael-Hassan, Ronny-Johan en bit in på andra halvlek.     


// Administrationen