DM, IS Halmia Dam - IF Böljan 6-0 (2-0)

Övertygande derbyvinst mot Elitettanlaget

Halmias damer imponerade stort när man besegrade både isande kyla (-9 och blåst!) och IF Böljan. Och som man gjorde det.

Innan matchen hunnit passera femton minuter hade Halmia redan gjort både 1 och 2-0 genom Alva Johansson och Frida Ottoson. Ett resultat som stod sig halvleken ut trots fortsatt bra spel av hemmalaget. I andra halvlek ramlade 3-0 (Alva J) in efter ca tio minuter spelat och därefter hade gästerna inget att svara med, det blev sedermera både 4-0 (Nellie Andersson), 5-0 (Alva J) och 6-0 (Alicia Hansson) innan domaren blåste av denna inledande match i årets gruppspel av DM.

En riktigt bra insats av vårt kära damlag som bådar gott inför framtiden där man näst på tur ställs mot Eskilsminne (träningsmatch) på bortaplan på lördag.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: dam