IS Halmia Herr - Varbergs GIF 3-1 (1-1)

Stabil seger med mersmak

Herrlaget hade inga större bekymmer med att besegra gästerna Varbergs GIF under lördagseftermiddagen. Efter 1-1 i halvtid gick Halmia ifrån till 3-1, men det kunde blivit ännu större siffror.

Det var ett hemmalaget med gigantiskt bollinnehav som testade två provspelare i dagens match, Grace och Paschal. Båda två var högst inblandade i ledningsmålet som gjordes av Grace med assist av Paschal. De två sista målen stod dock fjolårets skyttekung för, Vuk Lugonjic har fortfarande siktet väl inställt och förvaltade två av många fantastiskt fina anfall.

Alltid roligt med vinst även om det är en träningsmatch, men vi fortsätter att slipa på detaljer för att vara helt redo när serien drar igång i april. Nästa match är mot Husqvarna kommande lördag och sedan en helg med dubbla matcher. Först hemma mot seriekonkurrenterna Prespa Birlik på lördagen och sedan hemma igen på söndagen då gruppspelet i DM inleds mot samarbetsklubben Trönninge IF. Men först alltså div1-motstånd i Husqvarna 17 februari.

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr